Fodboldrejser til England og Premier League har aldrig været mere spændende end nu. Med en turnering, der er på vej en i den afgørende fase ser det ud til at en af fodboldhistoriens største sensationer kan være på vej.

Leicester City, med danske Kasper Schmeichel som målmand, ligger nemlig nummer et i Premier League med tre point ned til Manchester City og fem til Tottenham og Arsenal på henholdsvis tredje og fjerdepladsen. Det er ikke lang tid siden, at den klejne engelske klub lå sidst i tabellen og af alle var dømt som sikre nedrykkere.

Med fremragende præstationer fra spillere som Riyad Mahrez, Jamie Vardy og danske Kasper Schmeichel har Leicester dog overrasket alt og alle i denne sæson. Faktisk er det ikke blot en overraskelse – det er en sensation af hidtil usete dimensioner.

Her er tre gode grunde til at lede efter fodboldrejser til England:

  • En fodboldrejse til England er altid en god idé, fordi de har nogle af verdens bedste stadions
  • Ligaen er den mest fulgte i verden – interessen er enorm
  • Ligaen er utroligt spændende i år, og ingen ved, hvem der kommer til at vinde Premier League

Der skal stadig spilles meget fodbold, før Leicester City kan kalde sig selv engelske mestre. Der mangler nemlig stadig 14 kampe af denne sæsons Premier League. Meget kan endnu gå galt. Med 14 kampe tilbage på programmet betyder det også, at der stadig er masser af muligheder for at nyde nogle af verdens allerbedste spillere på tæt hold.

Kigger man forbi www.latravel.dk/ har fodboldrejser til England altid været i høj kurs, da man kan være sikker på, at der altid er garanti for stemning og gode oplevelser. Specielt på de mindre stadions kan stemningen være utrolig intimiderende for det besøgende hold.