Året 2016 har været et fantastisk år med sport indtil videre. Vi har netop fået afsluttet Wimbledon i England, hvor hjemmebanefavoritten Andy Murray snuppede finalesejren over Milos Raonic, mens EM i fodbold nu også er et overstået kapitel. Her blev til en overraskende sejr til Portugal, der slog de franske værter på Stade de France i Paris med 1-0 efter forlænget spilletid. Det kan lyde som om, at sportskalenderen er ved at gå på hæld for dette år – men intet kunne være mere forkert. Der er stadig masser af sport, der kan opleves i år. Spørgsmålet er blot: Hvilke sportsrejser vil du opleve i 2016 – Vi kommer med vores anbefalinger til resten af året.

OL: De Olympiske Lege

Om ikke så forfærdeligt længe begynder De Olympiske Lege i Rio de Janeiro. Hvis du er klar på fest og ballade, og samtidig har lyst til at opleve verdens bedste atleter i kamp, er der ingen tvivl om, at dette er stedet, du skal være. Danmark kæmper med i flere discipliner, og målet for antallet af medaljer, er større end nogensinde før. Faktisk er målsætningen at Danmark hiver 10 medaljer hjem til årets OL på tværs af flere discipliner. Det skal derfor blive meget spændende at følge de danske atleter ved Legene i Brasilien, hvor chancerne for at slå nye rekorder er gode. Der er nu lidt under en måned til det går løs i Brasilien.

Sportsrejser til fodbold er stadig populære

Der er samtidig heller ikke længe til, at den danske Superliga starter. Men hvis du ikke er til dansk fodbold, er der store muligheder for at opleve verdens bedste fodboldspillere tørne sammen, når Premier League vågner op igen til august. Det tegner til at blive den mest spændende sæson nogensinde, da samtlige klubber har investeret massivt frem mod den nye sæson. Sportsrejser til fodbold i England har altid været meget populære blandt de danske fodboldfans, og sådan bliver det utvivlsomt også i år, hvor der er lagt op til et hav af spændende kampe.