Der findes flere muligheder på markedet, når du skal finde en ny form for bruseafskærmning til badeværelset. Det kan være en besværlig proces at skulle igennem, fordi der er så mange muligheder og priserne svinger, alt efter hvilket mærke man vælger. Idag har vi tendens til at vælge vores brusevæg på udseendet fremfor det praktiske element. Men det vigtigste i et badeværelse er altid at tænke praktisk, før man tænker på det æstetiske, hvis man skal have en funktionel løsning, man bliver glad for i mange år frem.

En brusevæg i glas er den mest populære bruseafskærmning

Der findes mange metoder til at skærme for sit badeområde på. Mange danskere har et ganske almindeligt badeforhæng i plastik, hvilket specielt er gavnligt til børnevenlige badeværelser, fordi det er nemt at administrere. Det skal vaskes en gang hver anden måned, så man ikke risikerer at det bliver gult og begynder at lugte. Til gengæld er det dog ikke den pæneste løsning, så derfor er det ofte ikke den, du finder i de forskellige magasiner eller på nye badeværelser.

Hvis du skal finde en tendens, der er oppe i tiden netop nu, er der ingen tvivl om, at du skal kigge nærmere på en bruseafskærmning i glas fra unidrain, der også hvad der kaldes en brusevæg. Det er nemlig denne løsning, der er langt den mest populære blandt bygherrer og forbrugerne netop nu. Med en brusevæg i glas får du blandt andet en fantastisk flot løsning, der giver dit badeværelse minimalisme og et stilrent look. Denne løsning kræver dog også en god portion disciplin, når det kommer til vedligeholdelse af glasvæggen. Glasset skal nemlig vedligeholdes efter brug, så det ikke bliver grimt og snavset og giver kalkpletter.

Rengøring af en brusevæg er ej besværligt

Det er dog ganske enkelt at rengøre en bruseafskærmning i glas, og derfor bør dette ikke stå i vejen for at du vælger en brusevæg. Idag kan man f.eks. få en god gummiskraber, der hurtigt og enkelt kan fjerne vandet. Herefter skal du blot tørre efter med et håndklæde, for at undgå at vandrester skaber kalk og lignende. Undgå altid kun milde kemikalier til glas. Så er du sikker på at brusevæggen vil skinne som ny i mange år frem!