Kontormøbler er ikke længere bare noget, man vælger tilfældigt ud fra mængden inden for fem minutter. Der er nemlig sket en kæmpeudvikling når det gælder møbler til kontoret, både hos forbruger og sælger. Mulighederne er i dag utroligt mange, hvilket gør at vores arbejdsrum kan indrettes helt efter smag og behag. Men som forbruger kan det også være svært at blive klog på, hvilken type møbel man skal vælge til sit kontor. De fleste har brug for et hæve sænkebord, en reol og en kontorstol som et minimum, hvilket ofte er de dele, der bruges mest tid på at finde frem til. I dag skal møblerne nemlig ikke kun være praktiske, vi stiller også større krav til design og indretning i netop de rum som vi opholder os mest i til hverdag.

Hvilke kontormøbler skal du vælge?

Der er som sagt rigtig mange forskellige muligheder på markedet, når du skal finde dine nye kontormøbler. Det kan være svært at finde frem til de helt rigtige modeller, og det kan ofte kræve en del forarbejde og research på området.

  • Kontormøbler siger meget om, hvilken type du er. Derfor er det vigtigt at beslutte sig for, om møblerne skal være dyre og fashionable eller om de mere skal give en hyggelig stemning til rummet. Det kan også være en kombination.
  • Lav en liste over de ting, du har brug for. Særligt hvad der er ”nice to have” og ”need to have”, da du måske ikke behøves det hele fra dag 1.
  • Find ud af hvor mange penge du kan bruge på indkøb af møbler. Lav et budget, så sikrer du dig, at du ikke kommer til at købe for meget.
  • Når du har fundet møbler du synes om, så undersøg hvad de koster og notér navn og pris i et regneark.

Et bud på et muligt arbejdsbord kunne for eksempel være et hæve sænkebord, der i øjeblikket vinder meget frem på markedet, både ude på arbejdspladserne og hjemme i privaten. Det skyldes især teknologien bag bordet, der gør det muligt at indstille højden på bordet, hvilket giver større fleksibilitet. Du kan altså hele tiden ændre på bordets højde afhængigt af om du ønsker at arbejde stående eller siddende. Det er en fantastisk mulighed for at effektivisere din arbejdsproces mest muligt, og samtidig sørger du for at finde frem til den rette arbejdsstilling, så du ikke får skader. Det samme kan siges om kontorstolen. Vælger du en ergonomisk kontorstol, får du meget mere komfort i din hverdag med indstillingsmulighederne. Kontormøbler der altid vil effektivisere dit arbejdsliv.