Den unge kant Raheem Sterling, som tidligere har spillet fodbold for Liverpool FC, tørner i næste sæson ud for Manchester City, der har købt ham for 49 millioner pund. Salget er i top tyve over dyreste handler nogensinde, og det overrasker en del fodboldfans. Selvom den tidligere liverpoolfløj nemlig er meget talentfuld og har vist gode takter i Premier League og til U21-em, er han nemlig ikke den, der har stået øverst på hverken assist- eller topscorerlisten. På trods af dette har han dog et væsentligt større prisskilt end spillere som Bastian Schweinsteiger, Robin Van Persie og Carlos Tevez. Samtidig forventes salget at sætte ekstra gang i fodboldrejser til Manchester City.

God med en fodbold og stort potentiale

På trods af den høje pris er der dog også store fordele ved at skrive med den unge fodboldspiller. Her kan man specielt fremhæve:

  • En fremragende teknik og et godt tempo i spillet
  • Et stort blik for medspillerne
  • En stort talent for, hvordan man sparker rigtigt til en fodbold

Først og fremmest er en af de største fordele ved Raheem Sterling, at han altid bidrager til at sætte højt tempo i spillet. Dette gør han med en masse små tempo-driblinger, der gør det muligt for medspillerne at tage dybe løb, som kan vise sig farlige.

Hernæst har Sterling et godt blik for sine medspillere. Dette betyder, at han hurtigt kan iscenesætte dem, efter han har afdriblet en modspiller. Dette kan enten betyde, at han igangsætter et angreb, laver en assist, eller at han kan indgå i en et-to-kombination.

Hvis sidstnævnte scenarie er tilfældet, er der endnu en stor fordel ved den unge kantspiller. Han er nemlig en dygtig afslutter, og hvis han først er blevet sat rigtigt op, kan han sagtens blive meget farlig foran mål. Lige netop denne kvalitet er højest sandsynligt en af de mest vigtige, når man skal forklare, hvorfor Manchester City har været villige til at betale en så høj pris for Raheem Sterling.

Oplev Raheem Sterling spille fodbold i Manchester City: Fodboldrejser til Premier League