Riyad Mahrez er netop blevet kåret til Årets Spiller i Premier League efter en fremragende sæson, der ser ud til at ende med, at Mahrez og Leicester vinder dette års Premier League. En fuldstændig vanvittig sæson, som ingen på nogen måde, kunne have forudset.

Mahrez har sæsonen igennem været drivkraften på Leicesters hold, og han har samtidig været manden, der trådte til, når holdet har været ude i pressede situationer. Med 17 mål og 11 assist i Premier League, er han uden tvivl den fortjente vinder.

I fodbold er der mange forskellige kåringer, der hvert år finder sted. Det er ikke anderledes i Premier League, hvor der er flere, der kårer ’Årets Spiller.’ Denne pris, som Mahrez nu har vundet, er udvalgt af hans kolleger, det vil sige resten af Premier League-spillerne, hvilket ofte er den individuelle pris, som spillerne helst vil vinde.

Mahrez blev nummer et foran hans holdkammerat Jamie Vardy, der også har været en af de helt store historier, denne sæson. Vardy, der nu er blevet en fast del af det engelske landshold, har tidligere været en lavererangerende spiller, der aldrig havde troet, han skulle komme i så fint selskab. Nummer tre blev Tottenhams Harry Kane, der er den altafgørende grund til, at Tottenham ser ud til at slutte på en meget flot andenplads i ligaen.

Du kan stadig nå at se de omtalte spillere og hold live i denne sæson, da der stadig er fire kampe tilbage af Premier League. Ellers kan du se mere til Harry Kane og Jamie Vardy til sommer, når der er EM i fodbold i Frankrig, hvor de to englændere helt sikkert er med på flyet. Det skal blive spændende at se, om de engelske drenge kan skaffe guldet med hjem til fodboldens land.