Rigtig mange danskere går hver eneste dag på arbejde for at sidde på en stol ved et skrivebord i størstedelen af arbejdsdagen. Men der kan være stor forskel på skriveborde i dagens samfund. Der findes nemlig rigtig mange modeller, hvilket kan gøre det svært at finde ud af, hvad der vil være den bedste løsning for dig. Og det er ikke kun privatpersoner, der har svært ved at finde de rigtige møbler til kontoret. Der er nemlig også mange virksomheder, der leder efter de skriveborde, der kan optimere deres ansattes arbejdsforhold.

Heldigvis for både privatpersoner og virksomheder, er der kommet et bord på markedet, der skiller sig ud fra mængden af skriveborde. Hæve sænke skriveborde har taget markedet med storm, fordi det er muligt at indstille højden på skrivebordet med den elektroniske højdeindstillingsfunktion. Dette betyder, at det nu er muligt for en person, der arbejder ved et skrivebord selv at bestemme, hvilken position vedkommende vil arbejde ud fra. Det kan endda lade sig gøre at arbejde stående, hvis man har brug for at strække benene i løbet af dagen.

Derfor skal du vælge hæve sænke skriveborde til kontorpladser

Det handler ikke kun om økonomi, når du skal vælge det rigtige bord. Det handler også og sundhed. Uanset om du skal vælge et skrivebord til hjemmet eller din arbejdsplads, så er det vigtigt at tænke i ergonomi og indstillingsmuligheder, så du får de bedste arbejdsforhold:

  • Hæve sænke skrivebordets automatiske højdeindstillingsfunktion gør det muligt for enhver at arbejde i den position, man ønsker.
  • Skrivebordet er ikke dyrt i forhold til andre muligheder på markedet
  • Hæve sænkebordet kan være medvirkende til, at kontoransatte ikke bliver ramt af arbejdsskader, der kan relateres til dårlige arbejdsforhold.
  • Bordet kommer i mange typer, modeller og størrelser, hvilket gør det nemt at vælge den løsning, der passer bedst til dig.

Hæve sænke skriveborde er med årerne faldet meget i pris, i takt med konkurrencen er gået op. Det betyder at man sagtens kan erhverve sig et sidde stå bord til under 5.000 kr. Og vælger man at købe brugte kontormøbler, så er der ofte endnu mere at spare. Idag skal alle have råd til et hæve sænkebord.