Et hæve-/sænkebord er uden tvivl det sikre valg, når du skal indrette dit nye kontor. Hvad en det er i din private bolig eller på kontoret på arbejdspladsen, er der ingen tvivl om, at du bliver glad for at have valgt det populære skrivebord. Et hæve sænkebord udmærker sig ved, at det er muligt at justere højden på bordet alt efter hvem, der benytter sig af bordet. Det betyder, at det er utroligt smart og anvendeligt hvis man arbejder et sted, hvor flere mennesker bruger det samme bord dagligt. Det betyder også, at kravene til hvilken kontorstol, som man sætter sammen bordet, bliver langt mindre, da det er nemmere at justere bordet.

Her er fordelene ved et hæve-/sænkebord

Her følger tre grunde til, at du skal vælge et hæve sænkebord til dit nye kontor

  • Et hæve-/sænkebord kommer i mange forskellige modeller og typer. Dette gør det nemt for dig at vælge, hvilken en model, der passer bedst til dine behov
  • Hvis du vælger en mere hårdfør type overflade er bordet perfekt til børnefamilien, der er afhængige af at have et bord, der kan tåle diverse slagskader.
  • Et hæve-/sænkebord er det bedste valg, hvis der er flere forskellige der skal benytte sig af bordet. I stedet for at skulle have flere stole, der passer til forskellige medarbejdere, kan man nøjes med én stol, fordi bordet kan justeres højdemæssigt.

Et hæve-/sænkebord er også den perfekte løsning til hjemmet, hvor man er afhængig af, at flere forskellige størrelser skal kunne gøre brug af boligens møbler. Det giver en unik mulighed for at børnene kan lave deres lektier mere selvstændigt, da de ikke skal have hjælp til at finde sig til rette. Husk blot at vælge en bordplade, der kan tåle lidt af hvert, særligt hvis du også har mindre børn der skal anvende det.