Det er svært at konstant finde nye veje inden for den kommercielle branche, og der er mange måder at reklamere for sin virksomhed. Et nyt trend på den kommercielle hitliste er, at give pakker med kontorartikler ud til de kunder, man gerne vil have til virksomheden. I dag kigger vi bagom dette koncept, i takt med at flere i dag springer ud som iværksættere i Danmark og kæmper en hånd kamp for at opbygge en bæredygtig kundeportefølje.

Overrask kunden gennem kontorartikler som gave

Ideen bag konceptet er forholdsvist simpelt. Det handler om at man giver de mest basale ting væk, som for eksempel kuglepenne, notesblokke og tusser, hvorefter de potentielle kunder, som man har givet tingene til, vil blive konfronteret med de mange kontorartikler og altså logoet fra den enkelte virksomhed, der vil promovere sig. Det handler altså om at opbygge kendskab omkring din virksomhed og ofte, vil det også åbne op for efterfølgende forretningsmæssige muligheder senere hen.

De mest typiske ting, man kan sende ud til kunderne i gaveposer er notesblokke, hvor man har printet sit logo på, ligesom man kan sende magneter til køleskabet af sted, blyanter, viskelæder eller lignede. Det vigtigste er, at man har fokus på, at den kunde, der modtager gavepakken, og giver en relevant gave væk som man tror den potentielle kunde vil synes om. Dette skaber tryghed og er med til at opbygge troværdigheden omkring din virksomhed og dit brand. Og forretning bygges i mange tilfælde netop på baggrund af disse relationer.

Fagforeninger bruger kontorartikler til studerende

Specielt mange fagforeninger benytter sig allerede af tricket, når et nyt kuld studerende starter på de forskellige uddannelser. Her bliver der delt nok ting ud til, at man mange år i fremtiden bliver mindet om hvilken fagforening, man skal vælge og hvilken en, man skal holde fast i resten af livet.

Næsten uanset hvilken virksomhed, man har, kan man benytte sig af tricket. Om du er stor eller lille er ligegyldigt for dette koncept. Hvis man ikke vil sende kontorartiklerne af sted i poser, kan man også sagtens smide et par artikler ned i de leveringer, man sender af sted. Har man for eksempel en webbutik, der sælger tøj, kan man smide visitkort, notesblok, kuglepenne og andre ting med i posen, foruden en lille “Vi håber du bliver glad for dit produkt” hilsen fra personen der har pakket og sendt æsken med. Kontorartikler koster ofte ikke det store og giver man kunden lidt ekstra med, vil man ofte afspejle sig til genkøb fra selvsamme kunde, der overstiger gavens værdi mange gange.