Hvis du tilføjer en brusevæg til dit badeværelse, kan det give dit badeværelse en helt ny boligindretningsmæssig dimension. Når du forbereder dit valg af brusevæg, er det afgørende, at du er grundig og gør dig overvejelser om, hvilken brusevæg der er den rigtige for dig. Når valget skal træffes, er det mange overvejelser, der skal medregnes. Elementer som antallet, størrelsen, indretningen af badeværelset, rengøringsvenligheden og den generelle tilgængelighed er nogle af de elementer, der er vigtigst. Det er naturligvis helt op til dig at afgøre, hvor mange brusevægge du har behov for. Det kan være, at netop dit badeværelse egner sig bedst til at have en enkelt, men det kan også være, du er nødt til at have to eller tre brusevægge.

Lad brusevæggen tilføje ro og intimitet i badeværelset

Når du afskærmer dit badeområde med en brusevæg, kan det give en helt særlig og hyggelig oplevelse at bade. Hvis du installerer spots i din bruseniche, der giver et behageligt og blødt ovenlys, tilføjer du også en fin ro og intimitet i rummet, der giver den fulde oplevelse af velvære. Du kan også bruge brusevæggen i glas aktivt i indretningen ved eksempelvis at montere kurve til opbevaring af sæber og shampooer. På den måde bliver løsningen ikke bare praktisk, men også elegant og æstetisk. Der er generelt rigtig mange praktiske fordele ved at afskærme din bruser med netop en brusevæg frem for et badeforhæng eller ved blot at have brus direkte ud i rummet.

Man kan nemt forfalde til ideen om, at et bruseforhæng er nemt at gøre rent ved at tage det af og smide det i vaskemaskinen. Men man skal huske, at det belaster miljøet meget, hver gang man bruger sin vaskemaskine. Desuden giver det ikke ligeså æstetisk et løft til indretningen, som valget af en brusevæg vil gøre. De fleste indretningsmagasiner og –blogs taler sit tydelige sprog, når det handler om indretning af badeværelser – en simpel og minimalistisk brusevæg er den sikre løsning til en smuk finish af dit badeværelse.