Gavepapir er noget som vi alle gør brug af flere gange om året. Til fødselsdag, juleaften, firmagaver osv. Det er dog sjældent ligegyldigt hvilken type gavepapir vi vælger at pakke vores gaver ind i. Gavepapiret siger nemlig meget om vores personlighed og sender nogle klare signaler til modtageren. Netop af den grund, findes der idag et enormt udvalg af gavepapir i både butikker og online, bare for at imødekomme det store behov.

Vælg den rette gaveindpakning

En af de helt store udfordringer som jeg ofte står overfor, er netop valget af gaveindpakning. Nogle snupper det første og bedste imens andre er mere søgende efter den helt rette indpakning. Og så er der enkelte der går hele vejen i form af tid og kreativitet og designer deres eget. Faktisk viser undersøgelser idag også at hver 5. dansker vælger at genbruge gavepapiret, hvilket er en markant stigning fra forrige år.

Køb dit gavepapir på nettet

Idag findes der webshops på nettet hvor man få et skræddersyet sit gavepapir med eget tryk. Dette er specielt velegnet til virksomheder men kan sagtens også bruges i det private. Mit umiddelbare indtryk er, at der er stor forskel på priser og kvalitet! Derfor vil jeg til enhver tid råde dig til, at læse anmeldelser på eksempelvis Trustpilot, før du vælger din forhandler.

Søg gerne inspiration i udlandet

Hvis du søger inspiration til gavepapir, kan jeg også varmt anbefale at tage til udlandet. På min seneste rejse fik jeg et positivt indblik i nogle af kulturelle foreskelle som også sætter sit præg i gavepapiret. Der var meget forskel på måden hvorpå det blev lavet og materialevalg.