Barcelona er byen, der altid topper listerne over danskernes foretrukne destinationer for fodboldrejser. Dette skyldes flere ting, der gør byen Barcelona til det ideelle sted for en fodboldtur, hvad end det er med drengene, kæresten eller børnene. Barcelona er nemlig en by, hvor alle størrelser har det sjovt. Byen er fyldt med hyggelige caféer, gode restauranter og så er der, ej at forglemme, stranden. Strandområdet i Barcelona er helt suverænt, og det er et af de få steder, hvor du kan kombinere strand, sol og fodbold.

En af grundene til Barcelonas store popularitet skal selvfølgelig findes på fodboldbanen. Barcelona er en af de mest vindende klubber nogensinde, og så har de verdens bedste fodboldspillere på holdet. Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar er alle spillere, der hver især er værd at lave en fodboldtur efter. Sammen udgør de den bedste trio, fodboldverdenen nogensinde har set.

Derfor er Barcelona det sikre valg, når du skal planlægge fodboldrejser

Der er mange grunde til, at Barcelona er meget populær, når det kommer til fodboldrejser:

  • Barcelona er et godt bud på en destination for fodboldrejser, lige meget hvem du skal afsted med. Dette skyldes, at byen indeholder underholdning for enhver smag.
  • Når du skal se FC Barcelona spille fodbold, er der næsten garanti for mål. Med det angreb, klubben kan mønstre, er der altid store forventninger til holdet.
  • Strandlivet i Barcelona er helt fænomenalt. Det er fantastisk at have en storby, der ligger så tæt på en dejlig strand, som tilfældet er det i den spanske by.

Der er altså muligheder for alle, hvis I vælger at tage på fodboldrejse i Barcelona. Husk at forberede jer hjemmefra, så I er klar til at udnytte tiden i byen, mens I er væk.

Læs mere om, hvordan du kan komme på oplevelsesrige fodboldrejser på www.latravel.dk/dk/Fodboldrejser