Det er meget let at beskrive, hvordan en algebehandling helt lavpraktisk foregår helt fra bunden. Og det kan også være meget nyttigt at vide, når man som husejer finder ud af, at det måske er på tide af få ordnet facaden, fliserne eller taget. Når man skal have lavet en algerens af sit tag, er processen mere eller mindre ligefrem. Her tager den enkelte virksomhed, som skal ordne tagrensningen, først et algebehandlingsmiddel med som skal bruges.

En algebehandling af taget kan opstilles således:

  • Først medbringes udstyr og sprøjtemiddel til en algebehandling
  • Dernæst sprøjtes det ud på taget via en højtrykssprøjte
  • Afsluttende skyldes taget endnu en gang

Derfor kan du ikke selv lave en algebehandling til dit eget hjem

Der er sikkert mange gør det selv mennesker, som vil sprøjte for alger på taget uden at gøre brug af en udefrakommende virksomhed. Men det er meget svært, hvis man selv skal lave en god rensning af de alger, der sidder på taget. Først og fremmest kan det være rigtig svært at finde frem til et middel, der kan fjerne algerne effektivt og sikrer et langvarigt resultat. Dernæst kommer det største problem. Det er nemlig dyrt at finde en højtrykssprøjte, som fungerer godt. Hvis ikke man kan finde sådan en, skal man til at bruge alternative midler. Nogle mener, at det godt kan fungerer, hvis man benytter vandpistoler til at sprøjte algebehandlingen på taget. Men det kan vise sig at være både nemmere og billigere at ringe til en professionel algebehandler.

Uanset hvad, er det en god idé at få lavet en rensning af taget, inden de mange alger for taget for godt fat. Alger er nemlig hårdt for din bolig og vil med tiden resultere i større og mere omkostningsfulde skader. Husk, at det helst skal gøres, inden frosten har sat ordenligt ind eller efter den er tøet væk. Ellers får din algebehandling nemlig ikke den effekt, som den har under de rette omstændigheder.

Find en professionel algebehandling hos Algeteknik