Idag var jeg ude og kigge efter et nyt garderobeskab, da jeg netop er flyttet i min nye bolig her i Hillerød. Dette er bl.a. også én af grundene til, at der har været lidt stille her på bloggen igennem de seneste par måneder! Nå men med ny bolig, opstår der naturligvis også nogle behov for indretning og en af stederne jeg valgte at fokusere på idag, var at få indrettet min nye garderobe. Efter at have evalueret mine behov for opbevaring, valgte jeg tage ud i byen for at få inspiration til garderobeskabe. Selvom jeg troede det ville gå smertefrit, endte det alligevel med at tage flere timer før jeg fandt en god løsning. Ikke nok med skulle jeg finde det rigtige skab, det skulle også passe ind i rummets mål og så var der lige det med økonomien. Jeg var nemlig allerede lidt presset på budgettet ovenpå mit boligkøb, og var derfor på udkig efter en billig men praktisk løsning.

Et klassisk garderobe blev til et multirum

Efter at have kigget på mere end 50 forskellige garderobeskabe, endte jeg dog heldigvis med at finde en løsning jeg var tilfreds med. Der var tale om et klassisk skab fra CP-Møbel, der havde de nødvendige låger og bøjler. Faktisk blev jeg overrasket over hvor meget opbevaringsplads man fik for pengene. Den model jeg endte med hed S-2000 og havde 3 rum men der findes også en model med 2 rum. Skabet var endvidere i grå og havde derfor et meget naturligt og klassisk look som man ikke bliver træt af. Derudover er rummene indrettet på en måde der gør, at pladsen bliver udnyttet optimalt.

Hvor kan jeg finde garderobeskabet billigt?

Du kan selvfølgelig gøre ligesom jeg, og gå til en fysisk forhandler i byen. Du kan dog også gøre det nemt for dig selv, bestille det direkte på nettet. Med en hurtig søgning fandt jeg frem til at Daarbak forhandler et CP-Møbel garderobeskab til kun 1.993,75 kr. for modellen med 2 rum. Billigt er det da jeg gav et par hundrede mere for mit, og inkluderer tilsyneladende også gratis levering. Det er selvfølgelig meget individuelt hvad man kan lide når det kommer til garderoben, jeg ville dog ikke snyde mine læsere for dette fantastiske tilbud.