Der er ofte mange ting, man skal have styr på, når ferien står for døren. Foruden de basale ting som valuta, solcreme og badetøj, er der også mange danskere, der går og spekulerer over, hvilke gadgets de kan få brug for i løbet af ferien. Her er Apple højtalere ofte en del af tankerne, fordi det kan være rart at slappe af til musik, når man er på ferie.

Hvis du heller ikke gider at lytte til de største hits i Tyrkiet og Egypten, så har du brug for en højtaler, når du skal på ferie. Men en trådløs højtaler til iPhone eller iPad, der skal med på ferie, skal kunne holde til mere end normale højtalere, der står i stuen.

Hvordan beskytter du dine Apple højtalere?

Det er altså nødvendigt at beskytte sine Apple højtalere, når man er afsted på ferie. De kan nemlig blive udsat for flere ting, der kan have en ødelæggende effekt på teknikken. Vand, sand og måske endda sved er ingredienser, der ikke har noget at gøre i højtalerens sammenkog. Der er flere måder hvorpå man kan beskytte sine højtalere. Det kan blandt andet gøres via et cover, som du kender det fra din iPhone. Et cover sørger for, at Apple højtalerne ikke står på jorden, hvilket kan være meget gavnligt, hvis højtaleren står tæt på pool eller vandet ved stranden.

Når du skal afsted på ferie kan det samtidig være en rigtig god ide at sætte sig ind i, hvor lang batteritiden er på de trådløse højtalere, du vælger at tage med. På ferier har man ikke altid samme muligheder for at lade sit udstyr op, og derfor er det en god ide at have elektronik, der kører langt på literen så at sige.

Klik her for flere Apple højtalere til iPhone og iPad