En alkoholmisbruger der har brug for behandling i hillerød

Hillerød er en by med knap 31.000 indbyggere og en by som har rigtig meget positivt at byde på for turister. Men hvad mange ikke ved er, at det også er en by som har sine problemer ligesom mange andre byer. I Hillerød er der f.eks. rigtig mange alkoholikere og det er et stigende problem som jeg mener kræver meget mere opmærksomhed i vores samfund. Mange har desværre et forvrænget billede af hvad en alkoholmisbruger egentlig er. Idag er det ikke kun ham der sidder på bænken og drikker. Nej, alkoholisme er også et omfattende problem i rigtig mange familier, hos højtuddannende personer og selv på arbejdspladsen sker der flere og flere ulykker hvor alkohol er indblandet. Disse personer er enten ikke klar over deres alkoholafhængighed eller også holder de det skjult for deres nærmeste og det er derfor vigtigt, at vi bliver mere åbne omkring vores drikkevaner.

Alkoholisme skader ikke kun misbrugeren

En anden ting som rigtig mange ikke tænker over er, at alkoholisme ikke kun skader ham der drikker. Det går typisk også ud over deres pårørende, familien eller hvis de har børn. Idag vokser flere børn i alkoholramte familier og dette er bl.a. årsagen til, at flere af disse børn ender i et alkoholmisbrug senere i livet. Pårørende kan ligeledes have svært ved at hjælpe én der står dem nær, fordi de ikke ved hvad de skal gøre. En af kendetegnene ved en alkoholiker er, at de ofte ikke vil kendes ved deres afhængighed eller har svært ved at tale om det. En person der drikker for meget kan nemlig være svær at tale til fornuft og nogle bliver aggressive hvis man forsøger at tale om deres alkoholproblemer.

En alkoholbehandler er ofte den bedste løsning

Fordi det kan være så svært at hjælpe en anden person ud af deres alkoholmisbrug, er det ofte bedre at benytte sig af professionel hjælp. I Hillerød findes der flere behandlingshjem hvor alkoholmisbrugeren eller de pårørende kan få frivillig rådgivning om alkoholbehandling. Efter diagnosen er stillet, bliver der ofte lavet en plan der hurtigt og effektivt skal hjælpe misbrugeren ud af sin afhængighed. Af behandlingsmetoder findes der idag både korte forløb så som 6-dages Modellen®, Minnesotabehandling, Antabus behandling og andre modeller. Det er meget forskelligt hvilken af disse modeller der er den mest effektive. Det afhænger især af hvor lang tid alkoholmisbruget har stået op og hvilke fysiske og psykiske skader der har gjort. Hvis du vil vide mere om Alkoholbehandling i Hillerød, vil jeg varmt anbefale dig nedenstående behandlingshjem. Deres rådgivning er gratis og du kan vælge at være anonym såfremt du ønsker det.

Slotsgade 43
3400 Hillerød
Del denne guide med andre:Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest