solceller har mange fordele

Det kan være en svær beslutning, hvis man gerne vel købe et solcelleanlæg til sit hus, virksomheden eller boligforeningen. Mange ser det som en uoverskuelig beslutning at skulle skifte en ny anden strømkilde men faktisk er konverteringen ikke så svær endda. Der sidder idag masser af eksperter på området, der kan guide dig til den rigtige solcelle løsning. Der er også en lang række fordele ved at vælge netop denne type energi. Hvis du går rundt og er i tvivl om hvor fordelene præcist ligger, har jeg samlet nogle stykker, som forhåbentlig kan give dig den viden du netop står og mangler.

Her er 7 fordele ved at have solceller

Nedenstående er et udsnit af de mange fordele du finder ved solenergi. Overordnet set gør de, at du hver måned kan spare mange penge på EL, samtidig med at du udleder mindre co2 og så er der store tilpasningsmuligheder, afhængig af dine behov. Fordelene ved denne energitype er:

  1. De er støjfri, forurener ikke og de har ingen bevægelige dele. Netop dette gør, at de kan være fremragende til for eksempel boligforeninger, da man typisk ikke har meget plads og heller ikke meget rum til larm sådanne steder.
  2. Hvis du vil spare på CO2’en, kan du med blot ti kvadratmeter solceller spare cirka et halvt ton CO2 om året.
  3. Energitypen producerer mest strøm, når du har brug for det. I dagtimerne.
  4. Teknologien og den enkelte solcelle har meget lang levetid. De fleste forhandlere tilbyder derfor også en meget lang garanti, som typisk ligger på omkring 25 år. Grunden til den lange levetid er, at teknologien er meget robust og sikker i drift som følge af, at den ikke har nogen bevægelige dele.
  5. Teknologien er meget nem at integrere i bygninger. Det kan være som et bygningselement, som tag, som facade, som en del af et vinduesparti eller som solafskærmning.
  6. De kan erstatte en del af facade- eller tagbelægningen, så man spare udgifter til disse bygningsdele.
  7. Først og fremmest er solcelleenergi en god forretning. Skatte- og tilskudsreglerne er indrettet til at give en gulerod til solcelleejere.

At træffe beslutningen om at vælge solceller kan være svær. Der er mange ting man skal tage stilling til, der skal foretages beregninger om hvor stort et solcelleanlæg du har behov for og der er en masse teknisk viden, som du skal have på plads, før du er klar til at investere. En god idé er derfor også, at konsultere med en solcelle ekspert på området, så du kan svar på alle dine spørgsmål. Dette er de fleste steder helt gratis og kan derfor klart anbefales. Læs mere om fordele ved solceller på http://solcellespecialisten.dk

Del denne guide med andre:Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest